25092017Nowości:
   |    Rejestracja

Drodzy Republikanie, Dziękuję Wam za liczne wyrazy wsparcia i nieuleganie zbędnym emocjom w ciągu ostatnich dwóch dni. Przepraszam za zaistniałą sytuację. Niezależnie od mojej oceny przebiegu wydarzeń, nie przysparzałbym Wam problemów, gdyby nie było mnie w tamtym miejscu o tamtej porze. To co nie ulega wątpliwości, to fakt, że zostałem dotkliwie pobity i że zostały […]

5738dd88e31f01abe6fec1661b9ffcbb

Drodzy Republikanie,

To co nie ulega wątpliwości, to fakt, że zostałem dotkliwie pobity i że zostały opublikowane w mediach zmanipulowane informacje na mój temat.

Mam nadzieję, że zostaną upublicznione nagrania z monitoringu. W tej chwili muszę zająć się wyjaśnieniem sprawy i na tym skupię wszystkie swoje wysiłki w najbliższych tygodniach.

W związku z tym, po konsultacji z innymi członkami Zarządu Stowarzyszenia Republikanie, zawieszam sprawowanie funkcji Prezesa Zarządu Stowarzyszenia. Do 23 listopada, kiedy Zjazd Republikański wybierze nowy zarząd, pracami Stowarzyszenia będzie kierować Anna Streżyńska, wiceprezes zarządu.

Jeszcze raz dziękuję za okazane w ostatnich dniach wsparcie dla mnie i mojej rodziny.

Z wyrazami szacunku,

Przemysław Wipler

Prezes zarządu Stowarzyszenia „Republikanie”

Napisane przez:

Moje działania dziennikarskie poświęcone są ludzkim sprawom w myśl zasady - "razem z Wami, wspólnie dla Was", oparte na dewizie - "jeśli uważasz, że zrobiłeś już wszystko, znaczy to - że masz wiele spraw do załatwienia". Mam tez wspaniałą Rodzinę, oraz sprawdzonych przyjaciół

Podziel się z innymi

Powiązane artykuły

Ilość komentarzy: 11 dla artykułu "Oświadczenie Przemysła Wiplera „… zawieszam sprawowanie funkcji Prezesa Zarządu”"

1. Tomasz Parol Tomasz Parol pisze:

Zagiąłeś widzę Andrzej parol na Przemka i bardzo śledzisz jego poczynania. Zobaczymy jaki będzie finał tej sprawy.

• Andrzej Slonawski Andrzej Slonawski pisze:

Nie, ja próbuje odczarować te wszystkie negatywne komentarze na jego temat.
      Jego, powyższe oświadczenie jest tego przykładem.

Podajcie imię polityka z prawa czy lewa, kiedy to umoczył dupę, a twierdził ze nic się nie stało i cała jego szajka mu wtórowała.

Przemek, jak by nie było, jeszcze przed rozstrzygnięciem o jego winie czy tez niewinności
      oświadczył ” (…) zawieszam sprawowanie funkcji Prezesa Zarządu Stowarzyszenia.”.
      Konia z rzędem temu kto wskaże podobna postawę polityka PiS, PO, SLD, czy też PSL, uwikłanych w szereg afer mniej lub bardziej upartyjnionych, kryminalnych a przyspawanych trakcie postępowań do stołków i zaszczytów.

Pamiętacie partyjnych przestępców rządzących zza krat?
      Partyjnych kolesiów wspierających przestępcze związki?
      Partyjnych bonzów wobec których nie podejmowano postępowań karnych bo kryli się za nieuchylonymi immunitetami?
      Partyjnych piratów drogowych ubliżających policjantom i stawiających też wobec nich opór?

Ta lista jest tak długa, że Przemkowa pokora i „zawieszenie” prezesury, oraz czysto ludzkie „przepraszam” jawi się jako perełka rzucona wśród wieprze.

• Kula Lis 62 pisze:

Na dziś rządzi zza krat aresztowany prezydent Tarnowa i nikt mu w telAvizjach dupy nie obrabia. To swoiste kuriozum i hipokryzja. Pzdr!

2. dziennikarz zawodowy pisze:

Parol to ty jesteś a nie zagiął !!!
    Finał będzie że kanoznizujeta go !!!!
    Niech żyją moczymordy, kibole, dresiarze i grillarze.
    Mode zróbta na obrzygane koszule.

3. pablo3 pablo3 pisze:

bardzo ciekawe, jak to sie skonczy. a jeszcze ciekawsze, czy Pan Wipler pojawi sie na Marszu Niepodleglosci?

4. ROBERT pisze:

A taki ulozony sie wydawal w TV… No ale, jak wiadomo, „alkohol jest dla ludzi”…

5. ALIK pisze:

No mam odmienne zdanie:

– Niewinny nie ucieka…

– Niewinny nie podaje się do dymisji.

Wyroki i orzeczenia Sądów to ich zdania a film ocenić może każdy z oglądających i wyrobić swoje własne zdanie.
    Pan Wipler widocznie uznał że po okazaniu filmu będzie spalony więc zawczasu zwinął żagle i pozostanie mu tylko się bronić „uczciwością” i uderzeniami w patriotyczne nuty.

Na chwilę obecną przyznał się do winy a nie postąpił honorowo.
    Chyba że na filmiku będzie jego wersja wtedy będzie trochę inaczej – poza bezsensownym obecnym posunięciem.

6. marek pisze:

postopil prawidlowo